top of page
Teaterkurs

Sommerkurs i 

skuespillerteknikk


Bli med på et lærerik, utviklende og underholdende sommerkurs i skuespillerteknikk!

Kurset er for deg som har lyst til å lære deg skuespillerteknikk og hvordan du innstuderer en rolle. Du vil på skuespillerteknikk kurset lære deg trinn for trinn hva du må gå igjennom, for at du skal kunne spille en rolle troverdig og sannferdig på teater eller film.

Kurset består av en blanding av teaterøvelser, improvisasjonsøvelser og arbeid med forskjellige scener fra teater og film. Du vil på skuespillerteknikk kurset også lære deg S.M.T. memoreringsteknikk, slik at du raskere og lettere vil kunne huske en tekst utenat.

Kurs i skuespillerteknikk

Metoden du lærer bygger på den russiske teaterpedagogen Konstantin Stanislavskij skuespillermetode. Skuespillerteknikk kurset er også influert av den engelske acting coachen Dee Cannon og de amerikanske acting coachene Howard Fine og Larry Moss.


Nesten all vestlig skuespillerutdanning vi finner i dag er basert på Stanislavskijs metode. Uansett om du har hørt om Sanford Meisner teknikk, Stella Adler, Uta Hagen eller andre, så er det Stanislavskijs skuespillermetode som ligger i bunn.

Hvem passer kurset for?

Skuespillerteknikk kurset er åpent for alle. Uansett om du er nybegynner, har spilt litt teater eller har holdt på lenge og ønsker en oppfrisking og utvikling av din skuespillerteknikk.

Har man fysiske plager som gjør det vanskelig å bevege seg, så anbefales ikke dette skuespillekurset. 

Om kursleder Ingunn Andreassen

Teaterregissør, teaterpedagog, manusforfatter og skuespiller med bred teaterutdanning.

Ingunn har undervist i teater siden 1997. Hun har hatt regi på over 40 teaterstykker. Hun har vært skuespiller og kunstnerisk leder i Oslo Improvisasjonsteater. Hun har siden 2004 drevet Improteater.no, som arrangerer kurs i improvisasjonsteater. TeaterStudio har hun drevet siden 2012.

Ingunn har skrevet for radio, teater og film - og har blant annet skrevet hørespillserien "Alt for Daniel" (NRK Radioteatret), som vant førstepris i den internasjonale radiotaterkonkurransen Prix Ex Aequo.

Ingunn Andreassen mangeårige virke som teaterregissør, skuespiller, kursleder og dramatiker gjør henne til en meget kunnskapsrik teaterpedagog. Les mer.

Dato: 19.-21. juli 2024 

Tid: Fredag-søndag kl.12.00-16.00

Sted: Oslo Teatersenter, Hovinvei​en 1, Oslo 

(Scenesalen 3. etasje)

Pris: 3600 kr (Prisen inkl. kursmateriale og kursbevis.)

 

Det er begrenset antall plasser på sommerkurset.

Påmeldingen skjer etter førstemann til mølla prinsippet. 

 

Påmeldingsskjema


Sommerkurs i skuespillerteknikk

Navn

E-postadresse

Bostedkommune

Annet (valgfritt)

Tusen takk for din påmelding!

bottom of page