top of page
Framføring av scenetekst.

Kurs i 

skuespillerteknikk

Lørdag 4. juni - mandag 6. juni 2022

3-dagers kurs i pinsen

Kurset er for deg s​om har lyst til å lære deg skuespillerteknikk og hvordan du innstuderer en rolle. Du vil på skuespillerteknikk kurset lære deg trinn for trinn hva du må gå igjennom, for at du skal kunne spille en rolle troverdig og sannferdig på teater eller film.

Kurset består av en blanding av teaterøvelser, improvisasjonsøvelser og arbeid med scener fra teater og film. Du vil på skuespillerteknikk kurset også lære deg S.M.T. memoreringsteknikk, slik at du raskere og lettere vil kunne huske en tekst utenat.

Arbeid med en teaterscene.

Metoden du lærer bygger på den russiske teaterpedagogen Konstantin Stanislavskij skuespillermetode. Skuespillerteknikk kurset er også influert av den engelske acting coachen Dee Cannon og de amerikanske acting coachene Howard Fine og Larry Moss.


Nesten all vestlig skuespillerutdanning vi finner i dag er basert på Stanislavskijs metode. Uansett om du har hørt om Sanford Meisner teknikk, Stella Adler, Uta Hagen eller andre, så er det Stanislavskijs skuespillermetode som ligger i bunn.

Hvem passer kurset for?

Skuespillerteknikk kurset er åpent for alle. Uansett om du er nybegynner, har spilt litt teater eller har holdt på lenge og ønsker en oppfrisking og utvikling av din skuespillerteknikk.

Om kursleder Ingunn Andreassen

Teaterregissør, teaterpedagog, manusforfatter og skuespiller med bred teaterutdanning.

Ingunn har undervist i teater siden 1997. Hun har hatt regi på over 40 teaterstykker. Hun har vært skuespiller og kunstnerisk leder i Oslo Improvisasjonsteater. Hun har siden 2004 drevet Improteater.no, som holder kurs i improvisasjonsteater. TeaterStudio har hun drevet siden 2012.


Ingunn har skrevet for radio, teater og film - og har blant annet skrevet hørespillserien "Alt for Daniel" (NRK Radioteatret), som vant førstepris i den internasjonale radiotaterkonkurransen Prix Ex Aequo.


Ingunn Andreassen mangeårige virke som teaterregissør, skuespiller, kursleder og dramatiker gjør henne til en meget kunnskapsrik skuespillerpedagog. Les mer.

DATO


TID

Fredag kl.17.30-21.00

Lørdag kl.13.00-17.00

Søndag kl.13.00-17.00

STED

Oslo Teatersenter, Hovinveien 1, 0576 Oslo

(Scenesalen 3. etasje)

PRIS

3200 kr. Prisen inkluderer kursmateriale og kursbevis. (Pinsen 3400 kr for 4,5 time per dag=13,5 t.)


Påmelding


Kurs i skuespillerteknikk

Select an option

Navn*

E-postadresse*

Mobil*

Adresse*

Annet

Har du ikke fått en påmeldingsbekreftelse innen 1 uke, så send en ny påmelding til post@teaterstudio.com

bottom of page